Mollerussa reconeix els mèrits dels seus esportistes i la tasca dels clubs en la Festa de l’Esport

La pilot d’autocròs Ares Lahoz, el jugador d’hoquei patins Pol Miró i el genet Marçal Piró, tres dels 25 guardonats en 15 disciplines diferents

L’Ajuntament de Mollerussa ha celebrat aquest diumenge al Teatre l’Amistat la Festa de l’Esport, una celebració que té l’objectiu de reconèixer els mèrits esportius individuals, col·lectius i dels clubs esportistes de la ciutat durant la temporada 2020-2021. En total s’han lliurat 25 guardons en 15 disciplines diferents, dels quals 13 han estat per esportistes a títol individual i 6 a equips d’esports col·lectius. També han tingut un especial reconeixement per mèrits destacats la pilot d’autocròs Ares Lahoz, el jugador d’hoquei patins Pol Miró i el genet Marcel Piró. Així mateix, també s’ha destacat la trajectòria d’Antoni De Cruz, que amb 92 anys és el president del Club de Bitlles, d’ACUDAM, representat pel seu president Jordi Garriga, pel foment de l’esport inclusiu; i Prefabricats Pujol pel foment de l’esport a través del patrocini, un guardó que ha recollit Jordi Pujol. A banda dels guardons, també s’ha lliurat un diploma d’agraïment als presidents dels diferents clubs esportius amb què compta la ciutat.

La cerimònia, conduïda pel jugador de bàsquet Sergi Grimau, ha donat veu als diferents protagonistes els quals han parlat de les seves experiències personals i han posat en relleu la importància de l’esport i els valors que la seva pràctica transmet.  Un vídeo inicial ha mostrat les diferents instal·lacions esportives amb què comptà la ciutat, les quals fan possible dia a dia la pràctica de les diferents disciplines. En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha destacat el bon nivell d’aquestes instal·lacions les quals cal “omplir d’ànima” amb “aquesta suma de disciplines esportives que fan que el nom de Mollerussa impacti en el territori”. Solsona ha volgut agrair especialment la labor de representació que cada un dels clubs avui homenatjats fa portant el nom de Mollerussa arreu.

Amb aquesta festa el consistori ha volgut donar visibilitat al teixit associatiu de la ciutat i els mèrits aconseguits en competicions de nivell pels seus esportistes així com simbolitzar la represa de l’activitat ciutadana i esportiva després d’una temporada complicada marcada per les restriccions de la pandèmia.


Informa: Redacció / Imatges: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.