Mollerussa recupera el 26 de febrer la Rua de Carnaval mantenint l’itinerari pel centre i l’avinguda del Canal

Per cinquè any, s’organitza el concurs de carrosses amb premis que reconeixen l’originalitat i la dificultat d’elaboració així com l’animació

Mollerussa celebrarà el pròxim dia 26 de febrer la festa de Carnaval recuperant-ne la rua pels carrers del centre i l’avinguda del Canal després que l’any passat la pandèmia obligués a repensar la celebració en un format virtual. D’aquesta manera, la rua recorrerà el mateix itinerari de les dues darreres edicions amb una versió més curta pensada per a les carrosses promogudes per centres escolars i una altra de més llarga per l’avinguda del Canal.

Així, les carrosses i comparses participants sortiran a les 5 de la tarda del Pavelló del 125è aniversari, seguiran pel carrer de Ferran Puig i trencaran cap al carrer d’Arbeca fins a arribar a l’avinguda del Canal. Un cop allí, les carrosses que facin el recorregut curt tornaran al punt d’origen mentre que la resta arribaran fins a la rotonda del tractor i enfilaran de nou l’avinguda del Canal fins a la rotonda del camí d’Arbeca per després resseguir el camí per l’altra banda de l’avinguda fins al Pavelló del 125è aniversari.

Tot just acabada la rua, en aquest pavelló tindrà lloc la festa pels infants amb animació a càrrec del grup En Gil & Ratataplam i servei de barra de la mà de l’Agrupament Escolta Cal Met. També es farà el repartiment de coca i xocolata, amb la col·laboració dels Diables de Mollerussa. La festa continuarà al Pavelló Pla d’Urgell amb una sessió de DJ.

També es torna a convocar per cinquena vegada el concurs de carrosses i comparses, que tindrà un jurat independent del qual formaran part representants d’entitats del municipi i professionals del disseny els quals donaran a conèixer el seu veredicte després de l’espectacle infantil.  L’originalitat de la disfressa, la dificultat i treball en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa seran els elements a valorar en les tres categories establertes, cada una de les quals tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50. La inscripció es pot formalitzar fins el 24 de febrer a través d’un formulari penjat a la pàgina web municipal a https://www.mollerussa.cat/carnaval-2022/


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.