Mollerussa recupera el Concurs de Vestits de Paper el pròxim 18 de desembre

La gala espera rebre un bon volum de participants i el consistori adaptarà la zona de bastidors per garantir la seva seguretat

Mollerussa recuperarà el pròxim 18 de desembre el Concurs de Vestits de Paper. La 57a edició del certamen, que tindrà lloc a les 22 h de la nit al Teatre L’Amistat, espera reunir un bon volum de participants després de no poder-se celebrar l’any passat a causa de la pandèmia.

La periodista i presentadora, Ruth Jiménez, serà l’encarregada de conduir la gala, que tindrà un aforament permès previsiblement del 100%, és a dir, de 550 espectadors. Així mateix, el consistori treballarà per oferir una zona de bastidors adaptada que garanteixi la seguretat dels participants.

La gala, que repartirà 13.000 euros en premis, inclourà també la interpretació de diferents peces de swing de la mà del grup Apocadixie Cotton Pickers acompanyats d’una parella de ballarins.

Com a novetat, les entrades es poden adquirir enguany per Internet al web www.teatrelamistat.com però també a taquilla els dimecres, dijous i divendres de 6 a 8 de la tarda.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera i Nil Xifré Troya

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.