Mollerussa recupera el Mercat de 2a Mà el proper 3 d’abril

Es durà a terme al Parc Municipal i l’inscripció serà gratuïta però caldrà dipositar una fiança que l’organització retornarà un cop finalitzat l’esdeveniment

Mollerussa recuperarà el proper diumenge 3 d’abril el Mercat de 2a Mà amb dues novetats principals. La primera serà l’ubicació, ja que es durà a terme al Parc Municipal, i l’altra que l’inscripció es farà mitjançant una fiança, que l’organització retornarà un cop finalitzat l’esdeveniment. En aquest sentit, les inscripcions es poden realitzar fins el 15 de març al web www.mollerussacomercial.cat. El mercat, que tindrà lloc entre les 10 i les 14 h, està obert a la participació de tothom i es podrà posar a la venda qualsevol article en bon estat com per exemple: roba, calçat, joguines, quadres, bicicletes, esquis, etc.

Cal afegir que les transaccions en aquest mercat es fan amb ‘Molleuros’, la moneda comercial del municipi. Des de l’organització s’espera recuperar el volum de vendes d’anys anteriors, en les que es generaven més de 17.000 ‘Molleuros’ per cada edició. El mercat està organitzat per Mollerussa Comercial amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.