Mollerussa registra 32 positius i cinc persones curades de coronavirus

foto policia control 1

  • L’Ajuntament de Mollerussa demana no relaxar el confinament durant el cap de setmana i evitar sortir si no està justificat

L’Ajuntament de Mollerussa demana a la població no relaxar les mesures el confinament durant el cap de setmana i evitar sortir si no és amb motiu justificat. Després que a principi de setmana es constatés un increment de la mobilitat per motius laborals després del decret de l’Estat de tornada a la feina, la tendència s’ha estabilitzat i la Policia Local no ha hagut d’aixecar des de dimecres cap acta per no respectar el confinament.

Així s’ha posat en relleu en la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que ha tingut lloc aquesta tarda i on també s’han actualitzat les dades mèdiques oficials de manera que hi ha registrats 32 casos de persones positives, una de les quals aïllada i controlada en un centre residencial de la ciutat. També cal destacar que es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que ja són cinc les persones han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

Pel que fa als tests realitzats per empreses de la ciutat, s’ha informat al comitè que Salut Pública no els ha donat validesa, tot i que a les persones que podrien ser considerades com a positives, se’ls ha aplicat igualment el protocol de la Covid-19 per la qual cosa romanen aïllades als seus domicilis.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), ha rebut fins ara 410 trucades, que han derivat en 361 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 386 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.