Mollerussa reivindica un any més els grups musicals de proximitat per celebrar les Festes de maig

Uënsdei, Sonotone, Tabalats, MTK, Bredda, Blindpoint i els finalistes d’un concurs que es farà a les xarxes socials oferiran prop de nou hores de concerts, pels quals caldrà reservar l’entrada

Mollerussa celebrarà la Festa Major del 21 al 23 de maig amb una programació que torna a presentar una marató de concerts a càrrec de grups de proximitat. Després que l’any passat fos virtual, enguany la pista de bitlles de l’avinguda del Canal acollirà des de les 11.00 h del matí fins a les 20 h del vespre de dissabte les actuacions de Uënsdei, Sonotone, Tabalats, MTK, Bredda o Blindpoint.

L’aforament per als concerts estarà limitat a uns 350 espectadors i per assistir-hi s’haurà de reservar entrada, que és gratuïta, durant la setmana del 10 de maig a través del compte d’Instagram @molle.do, espai que servirà també per participar en el concurs DisCovers.

Durant la jornada, l’avinguda del Canal oferirà un espai de foodtrucks amb productes de proximitat. Així mateix, el Teatre L’Amistat acollirà dissabte l’espectacle d’humor Yo sobreviví a la EGB, amb Jordi Merca, i diumenge el jazz de La Vella Dixieland. Ambdues actuacions ja tenen les entrades a la venda.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.