Mollerussa replantarà un centenar d’arbres i arbustos per tota la ciutat

L’Ajuntament de Mollerussa invertirà 45.000 euros per replantar un centenar d’arbres i arbustos morts o en mal estat que han estat localitzats en diferents punts de la ciutat. Els treballs s’han iniciat ja aquesta setmana amb la replantació de diferents arbustos al camí del Palau i de dues magnòlies al carrer de la Indústria així com també amb la plantació de 3 nous arbres per incrementar els espais d’ombra al parc caní del camí de Belianes.

També s’intervindrà a l’avinguda d’Ermengol V, on es reposaran més d’una vintena d’arbres de l’espècie Robinia pseudoacacia; a l’avinguda del Canal, on se’n canviaran una desena de diferents espècies; al carrer de Mestre Capell, on es replantaran una dotzena d’Acer Negundo, així com en altres zones del municipi.

Aquests treballs aniran a càrrec de l’empresa adjudicatària del servei de jardineria de la ciutat. Per altra banda, a finals d’aquesta setmana o a principis de la vinent està previst que entri en funcionament el nou pàrquing situat al costat de l’estació d’autobusos amb una cinquantena de places d’aparcament.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.