Mollerussa reuneix al Pavelló Firal 150 jugadors de 24 equips estatals en el 1r Gran Torneig de Warhammer

La competició ha tingut lloc aquest cap de setmana formant part de les Jornades Lúdiques J3L que han inclòs tornejos de Catan i Carcassonne

Mollerussa ha estat la seu aquest cap de setmana del primer Gran Torneig de Warhammer 40.000, el qual ha comptat amb la participació de 24 equips amb un total de 150 jugadors sent el més gran dels que s’han promogut a Catalunya fins ara i un dels més importants a tot l’Estat espanyol.  L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Lleidatana de Jocs Alternatius (ALEA) amb la col·laboració de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mollerussa, s’ha inclòs en les Jornades Lúdiques J3L de Mollerussa, una activitat oberta a tots els públics per donar a conèixer el món dels jocs de taula.

El torneig, que ha tingut lloc al Pavelló Firal, ha nascut amb la voluntat de tenir continuïtat anual i situar la capital del Pla d’Urgell al mapa de les competicions internacionals de jocs alternatius. En aquest sentit, durant l’esdeveniment s’ha celebrat també tornejos classificatoris vàlids pel campionat estatal de dos jocs de taula populars; Catan i Carcassonne. Les Jornades Lúdiques J3L també han comptat amb una zona de fira del joc amb demostracions de disseny gràfic, impressió 3D i nous jocs de taula, a més de la presència de botigues del sector que posaran a la venda còmics, miniatures i jocs.

Warhammer 40.000 és un joc creat el 1987 amb molts seguidors a tot el món. És un joc de miniatures d’estratègia ambientat en un futur distòpic de ciència-ficció. Els jugadors, a més de jugar, han de muntar i pintar les seves miniatures, la qual cosa converteix el joc en un hobby amb una comunitat molt integrada, que ha augmentat considerablement el volum d’aficionats a causa de la pandèmia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.