Mollerussa s’avança en l’inici de la campanya de Nadal

Mollerussa ha avançat enguany l’inici de la campanya de Nadal i estrena una extensa programació amb una trentena d’activitats pensades per atraure públic no només al desembre sinó també al novembre. Enguany i com a novetat col·laboren diferents entitats de la ciutat en l’organització de l’agenda amb activitats que van des de tallers gastronòmics o treballs manuals passant per espectacles teatrals i de màgia entre altres.

Totes aquestes activitats es realitzaran de manera gratuïta encara que per participar en algunes d’elles caldrà presentar una entrada que es podrà aconseguir amb els tiquets de compra dels establiments de Mollerussa Comercial.

Per tal d’aconseguir-les els tiquets de compra s’hauran de bescanviar al punt d’informació que ha habilitat Mollerussa Comercial, per segon any consecutiu a la plaça Manuel Bertrand.

Per la seva part, l’Ajuntament amb voluntat de projectar la ciutat i el seu teixit comercial també avança enguany l’encesa de l’enllumenat de Nadal, que es farà el 29 de novembre a les 6 de la tarda a la plaça de l’Ajuntament amb l’estrena de nous elements decoratius.


Informa: Alba Cases

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.