Mollerussa se suma a la campanya d’ajuda a les víctimes de violència masclista a través del teixit comercial

cartells violència gènere

  • Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç s’impliquen en la proposta que vol donar més resposta a aquest col·lectiu durant el confinament

L’Ajuntament de Mollerussa, a través de la regidoria d’Igualtat, s’ha sumat a la campanya Establiment segur contra la violència masclista, que promou l’Institut Català de les Dones i els Mossos d’Esquadra per tal de millorar la resposta a les víctimes de violència masclista davant la situació d’aïllament i manca de mobilitat que dificulta l’accés de les dones als serveis presencials i el suport de familiars i amistats.

L’objectiu de la campanya, en la que s’ha trobat la implicació de Mollerussa Comercial i de la representació a Mollerussa de la Cambra de Comerç, és que els establiments comercials autoritzats a obrir en les mesures actuals de confinament puguin penjar en un lloc visible un cartell on s’avisa de la disponibilitat de poder fer una trucada d’alerta al 900 900 120 o d’emergència al 112. La Generalitat també ofereix un telèfon directe per Whatsapp que és el 671 778 540.

La Policia Local ha estat l’encarregada de repartir els cartells a la mitja dotzena de comerços que, de moment, s’hi han adherit i també d’informar als responsables de l’establiment que també es pot trucar a la Prefectura si la situació ho precisa. Els establiments que vulguin participar de la campanya poden trucar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament al 973-60 07 13. De moment, els comerços implicats són Fruites Jordi, Garcia Vicent Fruits, Llibreria Sarri, Farmàcia Figuerola, Patet, Biosca i Ferreteria Baró.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.