Mollerussa serà la seu d’un campionat individual de sardana revessa el diumenge 14 d’octubre

2018-03-25 ASSEMBLEA 01La Junta de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, en l’assemblea general de sòcies i socis del passat dissabte 24 de març, va avançar algunes de les novetats del calendari anual sardanista a Mollerussa.

Destaquen el Concurs Individual de Sardanes Revesses que tindrà lloc en la Sala d’Actes del Centre Cultural el diumenge 14 d’octubre. El concurs, organitzat per la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya, se celebra en diferents ciutats de tot el país al llarg de l’any.

Altres novetats que va presentar la junta van ser la continuïtat de les ballades d’estiu els dijous del mes de juliol en diferents indrets de la ciutat i durant el mes d’agost en l’acabat de renovar carrer de Lleida.

També van anunciar la renovació del projecte Mollerussa Dansa, el qual es convertirà en la branca de l’Agrupació destinada a potenciar la creació de noves colles sardanistes a la ciutat i a la recuperació dels balls tradicionals. Per aquest motiu, s’ha creat la Colla Sardanista Somnis del Pla que s’estrenarà en el campionat de Colles Sardanistes de les Terres Lleidatanes el pròxim 13 de maig en el concurs que tindrà lloc en la ciutat de Lleida.

La junta va retre comptes davant la trentena de sòcies i socis que van assistir a l’assemblea, els quals van ser aprovats per majoria. També van informar de la renovació dels estatuts amb el canvi de seu i de la creació d’un apartat de correus. Altres temes exposats van ser la continuïtat dels cursos de sardanes per adults i els del Casal de la gent Gran i el Saltem i Ballem a les escoles amb la Trobada Sardanista dels centres escolars de Mollerussa prevista pel divendres 27 de setembre en el parc municipal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.