Mollerussa, seu i repte del II Campament d’Innovació i Emprenedoria de Lleida

Resoldre un repte emprenedor per a la ciutat de Mollerussa serà la missió de la seixantena d’alumnes que participaran en el II Campament d’Innovació i Emprenedoria de Lleida que tindrà lloc el pròxim 28 de març al Teatre L’Amistat de la capital del Pla.

Els estudiants provinents de sis centres de Formació Professional de la demarcació de Lleida proposaran un total de 10 solucions al repte plantejat pel consistori mollerussenc, on l’opció que resulti guanyadora s’espera que pugui ser usada en el marc de la ciutat.

Per dissenyar la solució vencedora caldrà utilitzar el model Canvas per a la gestió estratègica i la tècnica de l’Elevator Pitch per a la presentació.

En la jornada hi participarà per primer cop l’Institut Mollerussa, i per segon any consecutiu La Salle Mollerussa, reconegut com un dels centres més innovadors de la Xarxa d’Emprenedoria del Departament d’Ensenyament.

Així mateix, també hi prendran part alumnes provinents de centres com l’Institut Torrevicens, Ilerna, La Caparrella, o l’Escola del Treball.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.