Mollerussa s’ofereix per acollir una de les famílies dels Cascos Blancs de Síria evacuades

L’Ajuntament de Mollerussa i el Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran han sol·licitat a la Direcció General de Cooperació de la Generalitat que traslladi a Israel, a través del seu Cònsol Honorari a Catalunya, l’interès que té la capital del Pla d’Urgell en poder acollir alguna de les famílies de l’entitat humanitària Cascos Blancs de Síria, que han estat evacuades pel govern israelià per evitar les represàlies al seu país.

D’aquesta manera, Ajuntament i Centre donen continuïtat al seu compromís amb l’entitat humanitària de Síria que va ser guardonada en la primera edició dels Reconeixements Ànima de Mollerussa celebrada l’any 2016.

La primera edició dels Reconeixements Ànima va comptar amb el testimoni del director dels Cascos Blancs a Alep, Raed Al Saleh, qui va recollir personalment el guardó, i va emocionar els presents a la gala, fet que va establir un vincle sentimental i de seguiment amb la seva tasca.

Tot i la petició realitzada, els evacuats hauran de superar diferents tràmits administratius i legals necessaris per a poder ser acollits. Tanmateix, Mollerussa ja forma part d’una de les ciutats que s’han ofert per acollir els refugiats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.