Mollerussa tindrà un nou institut el proper curs

Mollerussa comptarà el curs vinent amb un nou institut de Secundària, que es preveu ubicar en uns terrenys pròxims l’escola Les Arrels i que sortirà amb una oferta inicial de 2 línies. El creixement sostingut de la població en aquesta franja d’edat farà necessari dotar la comarca d’entre 9 o 12 línies de Secundària en funció del curs i s’ha optat per edificar un nou centre abans que massificar els dos existents, el Terres de Ponent i la Serra, que en l’actualitat compten amb 4 línees cadascun.

L’alcalde de Mollerussa ha celebrat que el departament territorial d’ensenyament hagi vist avinent que el nou centre sigui també a la capital del Pla d’Urgell com els altres dos amb que es compta en l’actualitat  i ha assegurat que des de l’Ajuntament ja es treballa per dotar els terrenys necessaris on ubicar-lo, per al qual es preveu una finca d’uns 7.000 metres quadrats. Solsona també ha explicat que tot i la construcció d’aquest nou equipament, el departament també manté el compromís de seguir amb l’ampliació d’obra prevista a l’institut Terres de Ponent.

El nou centre es construirà per fases en funció de les necessitats i amb mòduls prefabricats donada l’urgència de la seva posada en funcionament.

 

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.