Mollerussa torna a licitar el servei de neteja viària amb una revisió a l’alça del pressupost del contracte

Surt per 462.000€ anuals, un 6,6% més respecte al setembre en què va quedar desert perquè l’única empresa presentada no complia requisits

L’Ajuntament de Mollerussa torna a licitar el servei de neteja viària del municipi per un import anual de 462.000 euros anuals. Ho fa després de revisar a l’alça el pressupost fixat en el primer concurs públic que el setembre passat va quedar desert perquè l’única empresa presentada no complia amb alguns dels requisits considerats indispensables com tenir un sistema GPS que permetés localitzar els vehicles i la maquinària per tenir informació de la gestió en continu i registrada històricament. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha dit que s’ha incrementat un 6,6% el pressupost fixat per contracte anual així com la vigència que s’ha fixat en 5 exercicis pressupostaris.

Solsona també ha aclarit que es valoren aspectes com la sostenibilitat en el sentit que part dels vehicles siguin elèctrics per minimitzar també així les molèsties a la ciutadania pel que fa a soroll. També ha indicat que el nou ple que clàusules flexibilitza el contracte, ja que permet una major autogestió del servei.

Aquest serà un dels punts que es posarà a consideració del Ple ordinari previst per aquest pròxim dijous, que serà retransmès en directe com habitualment per Ràdio Ponent. Un altre dels temes a debatre serà la licitació del servei de neteja dels edificis i espais públics responsabilitat del consistori. En aquest cas, el concurs surt per un pressupost base conjunt de 328.901 euros anuals i amb una vigència també fixada en 5 exercicis pressupostaris. No obstant això, segueix estant dividit en sis lots diferenciats als quals es pot optar individualment.

En concret, el lot 1 correspon a les instal·lacions esportives per un pressupost de licitació de 44.081 €; el lot 2 són els centres escolars per 146.300€; el lot 3 correspon als equipaments culturals, la neteja dels quals està pressupostada en 51.472€; el lot 4, pressupostat en 34.315€, es refereix a equipaments diversos com l’Oficina Jove, l’estació d’autobusos, el Centre de Distribució d’Aliments o els serveis públics, entre altres; el lot 5, amb pressupost de 40.572€, que cobreix les dependències de la casa consistorial, la Policia Local i els serveis socials; i el lot 6, pressupostat en 12.159 €, que es refereix a espais exteriors com el Salt del duran, el parc caní o els serveis del cementiri i del parc municipal, entre altres.

També es portarà a l’aprovació del Ple una operació de crèdit a curt termini per un import de 700.000 € amb el Banc de Sabadell.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.