Mollerussa treballa per restablir la normalitat i reparar els danys a la via pública causats per la tempesta

Nombrosos arbres caiguts i inundacions en alguns equipaments com el pavelló de l’escola Ignasi Peraire i el Centre La Banqueta, entre altres

Efectius de la Policia Local i la brigada municipal treballen aquest matí en la senyalització i reparació dels danys ocasionats per la forta tempesta que s’ha registrat el vespre de dijous, la qual ha deixat nombrosos arbres caiguts en diferents punts de la ciutat així com inundacions en alguns equipaments públics com el pavelló de l’escola Mestre Ignasi Peraire o el Centre Obert La Banqueta així com el pas soterrat que comunica l’estació de trens amb la d’autobusos, entre altres.

En aquest sentit, després que ahir al vespre ja s’actués d’urgència revisant totes les tapes del clavegueram de la ciutat per afavorir que es pogués absorbir el volum d’aigua caigut i senyalitzant els punts més conflictius retirant de la via pública arbrat i altres elements com una caseta de venda de petards, la qual es va desplaçar fins al mig de la calçada de l’avinguda Ermengol V, aquest matí s’han reprès les tasques de neteja i reparació.

La tempesta també va ocasionar talls de llum en urbanitzacions com Els Vilars o Torre Pintó, on també va caure un arbre de grans dimensions damunt un cotxe estacionat a la via causant danys materials. També es va haver de tallar el trànsit en vies com la carretera de Torregrossa o el camí del Palau a causa de la gran acumulació d’aigua. Igualment es van registrar nombroses trucades a la centraleta de la Policia Local comunicant inundacions de garatges i baixos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.