Mollerussa, una de les tres ciutats catalanes present al VII Encuentro Estatal de consells infantils i adolescents

Tres representants i una educadora viatjen a Càceres per participar de la trobada on es dona veu als més petits per incidir en polítiques

Una representant del Consell de Participació Adolescent i dues del Consell de Participació Infantil de Mollerussa han participat aquest cap de setmana en el VII Encuentro Estatal de Consejos de Participación Infantil y Adolescente que ha tingut lloc a Càceres i que ha reunit a prop de 180 participants de diferents consells d’arreu de l’Estat. La capital del Pla d’Urgell ha estat representada a través de Radwa Boukharraz Belahrech (CPI) , Rim Khamlichi (CPA) i Ares Fernández Garcia (CPI, els quals han estat acompanyats per la tècnica  educadora, Laia Marín. La delegació de Mollerussa se suma a la de Montcada i Reixac i Sabadell per representar Catalunya.

L’objectiu de la trobada és donar veu als infants i adolescents en temes de ciutat tal com recull com a dret la Convenció sobre els Drets de  l’Infant de Nacions Unides. En aquest sentit, durant tot el cap de setmana, els assistents han participat en diferents dinàmiques i taules de treball on han compartit experiències i opinions al voltant de temes com el medi ambient, la salut mental, l’educació, la desigualtat i la pobresa, entre altres. Les conclusions s’han plasmat en un manifest que ha de servir per fer incidència política en l’àmbit local, autonòmic i estatal.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.