Mollerussa ven 169 forfets en 6 mesos per visitar el Museu de Vestits de Paper i l’Espai dels Canals d’Urgell

Museu exposició 3

  • La proposta és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal per promocionar cultura, història i natura del Pla d’Urgell

 

Mollerussa ha venut, des que es van posar a la venda al juliol de l’any passat, un total de 169 forfets turístics, que inclouen a un preu reduït una visita guiada al Museu de Vestits de Paper i una a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Mollerussa i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell amb l’objectiu d’ampliar visitants en aquests dos centres museístics així com també a l’Estany d’Ivars i Vila-sana, tres espais que conjuguen cultura, història i natura.

Aquest forfet turístic té dues modalitats: una primera que, al preu de 5 euros, ofereix la visita guiada al Museu de Vestits de Paper i l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, i, una segona que per 7 euros inclou també, a banda dels dos espais museístics, la visita guiada a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Val a dir que la gran majoria dels forfets venuts han estat de la primera modalitat mentre que només hi hagut dos casos que hagin optat per la segona que inclou l’Estany d’Ivars i Vila-sana, un recorregut que, en general, els visitants acostumen a fer de manera lliure.

L’adquisició d’aquests forfets es pot fer a qualsevol dels espais que entren en el paquet turístic, tant presencialment com a través de correu electrònic o telèfon per fer les reserves dels dies de visita. En aquest cas, la majoria dels forfets venuts ho han estat a través de les taquilles del Museu de Vestits de Paper, en concret 140, mentre que una trentena es van vendre a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, que va començar la venda durant el mes d’octubre. Cal especificar també que, un cop s’adquireix l’abonament, hi ha sis mesos de marge per tal de poder gastar al complet l’oferta que inclou.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.