Mollerussa vindica el poder femení

‘Female Power’ de Josep Rossell, la conferència de Carme Vidal i l’homenatge a 8 sòcies de l’Albada han estat alguns dels actes d’aquest 8 de març

Mollerussa celebra el Dia de les Dones vindicant el poder femení. La commemoració del 8 de març a la capital del Pla d’Urgell ha iniciat amb la inauguració del vídeo-assaig ‘Female Power’, ideada pel dissenyador mollerussenc Josep Rosell. Des d’avui fins diumenge 12 es projectarà de manera interrompuda en un cinema efímer muntat per l’ocasió als porxos de l’Ajuntament.

Seguidament, a les 6 de la tarda i al Teatre de L’Amistat, s’ha celebrat l’acte institucional amb la lectura del manifest i els discursos de les autoritats. La filòloga Carme Vidal Huguet ha dut a terme una conferència en què ha expressat un compendi de reflexions sobre la figura de la dona en l’actualitat.

L’acte ha finalitzat amb l’homenatge a vuit sòcies de l’associació l’Albada nascudes el 1942 i la representació de l’obra de teatre L’herència, a càrrec d’El Celler d’Espectacles.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.