Mollerussa viurà les Nits d’Estiu del juliol amb la cultura, l’esport i el comerç com a protagonistes

La presentació d’un llibre, teatre i cinema configuren la programació que presenta també la tradicional Caminada a la llum de la lluna i un nou Shop&Music

L’Ajuntament de Mollerussa ha programat cincs activitats gratuïtes dins el cicle Nits d’Estiu que es duran a terme en tres espais de la ciutat, tots a l’aire lliure, per afavorir les mesures de prevenció de la Covid-19, unes activitats a les quals se suma també Shop&Music, la festa organitzada per Mollerussa Comercial per animar les compres i portar activitat musical a les places del centre.  La història, el teatre i el cinema seran altres dels eixos protagonistes del cicle, el qual tornarà a tenir com un dels actes centrals la tradicional Caminada a la llum de la lluna, que es farà divendres 9 de juliol.

La primera de les activitats és la presentació del llibre El Clot del Dimoni, de Daniel Altisent, que es farà dijous dia 1 a les 8 del vespre a la terrassa de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Per aquest acte hi ha les places limitades per la qual cosa caldrà fer reserva prèvia a través del telèfon de la biblioteca, el 973-712248. Dissabte 3 de juliol a partir de dos quarts de 9 del vespre, amb el Shop&Music, les botigues sortiran al carrer en una festa que comptarà també amb l’actuació musical a la plaça Major del grup Bad Rules.

La programació també inclou teatre amb L’Hostal de la Glòria, de Josep Maria de Sagarra. Anirà a càrrec del Celler d’Espectacles i l’Agropecuària Produccions i tindrà lloc als jardins de la Casa Canal dissabte 10 de juliol a les 10 de la nit.

El cinema tancarà el cicle amb la projecció de la pel·lícula d’animació Onward, de Pixar, dijous 15 de juliol a les 10 de la nit, i de la pel·lícula No mataràs, de David Victori, dins el Cicle Gaudí i que tindrà lloc divendres 30 de juliol a les 10 de la nit. Les dues projeccions es faran al Parc Municipal.

Val a dir que l’oferta d’activitat per aquest estiu es completa amb la programació del II Cicle de Joves Intèrprets, que organitza l’Associació de la Música, i que comptarà amb l’actuació d’Abel Iglesias dissabte 3 de juliol a les 7 de la tarda al carrer de Jacint Verdaguer i el concert d’Anna Paula Domínguez dissabte 17 de juliol a les 7 de la tarda als jardins de la Casa Canal.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.