‘Mollevid’ per un confinament en positiu

INSTA_molle_vid_4

L’Ajuntament de Mollerussa vol oferir a la ciutadania una eina que aglutini les diferents iniciatives lúdiques per viure un confinament en positiu que s’organitzen a Mollerussa i també a la resta de la comarca. Per això, ha obert perfils a Instagram i Facebook sota el nom de Mollevid per tal d’oferir una agenda d’activitats organitzada per temàtiques i alhora donar visibilitat a les diferents entitats, col·lectius o persones a títol individual que les promouen. Així mateix, està previst activar un apartat específic a la pàgina web municipal www.mollerussa.cat amb propostes genèriques, igual que ja es va fer a l’inici de la situació d’emergència amb informació municipal relacionada amb el coronavirus i els seus efectes socials.

La iniciativa Mollevid compta amb la implicació de quatre regidories del consistori com són Cultura, Ensenyament, Esports i Joventut, que és qui la coordina, segons ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de l’àrea, Raquel Pueyo. A banda de les regidories municipals també s’ha buscat la participació de l’emissora municipal Ràdio Ponent amb l’objectiu d’arribar a la franja de població que no està tan avesada en les noves tecnologies per tal que puguin tenir també propostes lúdiques a través del 106.8 FM.

D’aquesta manera, l’objectiu és treballar de forma conjunta i transversal per oferir a la ciutadania diferents propostes que puguin ajudar a fer un confinament més amè i reforcin la identitat tant municipal com comarcal.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.