Mònica Gimeno, del Club de Patins de Mollerussa, es prepara per anar al campionat del món de Colòmbia

La Mònica té 28 anys i marxarà dijous vinent a Colòmbia per participar en el campionat del món de patinatge, que tindrà lloc a partir del 21 de setembre. Fa un parell de setmanes que va aconseguir l’or en la competició europea que es celebrava a Itàlia i aquests dies aprofita al màxim per entrenar-se a Mollerussa. El patinatge ha estat present pràcticament a tota la seva vida, ja que es va iniciar amb sis anys.

Al 2008 va decidir canviar els patins de rodes pels de gel fins fa dos anys, quan va deixar d’anar als campionats. L’estreta relació que ha mantingut amb algunes membres del Club Patins Mollerussa la va portar cap a la capital del Pla d’Urgell.

Des del passat mes de novembre, la Mònica s’ha estat entrenant per tornar al món de les competicions. Dins del club és tota una referència de cara a les nenes i joves que també patinen. Més encara tenint en compte que ara és capaç de portar les virtuts del gel a la tècnica de patins de rodes. L’interès generat ha portat que s’hagin organitzat unes estades amb aquesta filosofia.

Durant aquests dies, les patinadores del club de Mollerussa aprofiten per aprendre i consolidar tècniques de base que se solen treballar més en l’àmbit del gel i que es poden aplicar també en el cas del patinatge sobre rodes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.