Mònica Gimeno i Jordi Gatnau, del CPA Mollerussa, i la RFEP formaran en habilitats de coaching a entrenadors i esportistes

En sessions de coaching com aquesta, la Mònica pot ser capaç, amb l’ajuda del Jordi, de trencar amb pensaments preestablerts, perdre la por i actuar d’una forma diferent a la què tendiria a fer dins la seva concepció de la realitat. Un treball que ha contribuït a desenvolupar el seu potencial i assolir l’èxit en l’àmbit del patinatge. Ara, tots dos volen posar aquesta experiència a l’abast de tothom.

Després d’assolir el bronze al mundial de Cali, la Mònica té molt clar que fins a l’arribada dels nous campionats, ja al 2016, vol viure el present i seguir gaudint amb el patinatge. Diu que així evita angoixar-se i que el treball de coach li ha servit per tenir una bona actitud en el moment de la competició, més tenint en compte que el nivell de les seves rivals era molt similar al seu.

La Mònica i el Jordi, conjuntament amb la Real Federación Española de Patinaje (RFEP), en el programa de Docencia de Base, impartiran els cursos de formació d’habilitats de coaching que aniran destinats als entrenadors i esportistes de qualsevol disciplina i que estaran reconeguts pel Consejo Superior de Deportes de l’Estat espanyol. El primer tindrà lloc a mitjans de novembre a la Universitat Politècnica de Madrid.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.