Multitudinari Mollerussa Open Night, que ha coincidit amb l’inici de la campanya de rebaixes d’estiu

Persianes aixecant-se passada la mitjanit, carrers plens de gent i ambient de festa per a tothom. D’aquesta manera Mollerussa va celebrar durant la nit de divendres a dissabte la cinquena edició de l’Open Night. Més d’un centenar de comerços de la ciutat s’hi van sumar a la iniciativa en la que, fins a les 3 de la matinada, es podia comprar amb importants descomptes. Una festa que enguany va coincidir amb l’inici de la campanya de les rebaixes d’estiu i de la que se’n fa una valoració molt positiva.

Els carrers de la ciutat es van engalanar per a l’ocasió i sis dj’s repartits per tot el centre comercial es van encarregar d’amenitzar la vetllada, molt valorada tant pels que ja la coneixen com per les persones que la descobrien per primera vegada.

La Running Open Night, a la que van participar més de 200 corredors, va servir per iniciar la festa poc després de l’hora de tancament habitual de les botigues. Ja a les 10 de la nit va arribar el torn de la dansa del ventre a la plaça Manuel Bertrand i, a continuació, l’humor de Re-Eugenio. També es va fer un campionat de botifarra solidari a la plaça de l’Ajuntament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.