Música, teatre i tastos de productes del territori a la sisena edició del festival Cua d’Estiu a Fondarella

Fondarella acollirà el festival d’espectacles de Petit Format Cua d’Estiu durant tots els caps de setmana de setembre. L’inici tindrà lloc el dia 8 als jardins de les tres cases històriques del municipi: Cal Ros, Cal Combelles i Cal Viudes. Sota el lema “M’exalta el nou i m’enamora el vell”, la sisena edició d’aquest festival recull diferents propostes artístiques musicals i teatrals que tindran lloc tots els divendres i dissabtes a les 9 del vespre, a més de diferents tastos de productes del territori emmarcats dins Els Matins de la Cua que seran els diumenges 17 i 24 de setembre a les 12 del migdia.

En l’àmbit de la música es faran actuacions d’artistes consolidats com en Roger Mas, el grup lleidatà Renaldo & Clara o també la presentació del nou disc del compositor David Pradas, titulat ‘Umbilical’, una banda sonora de la maternitat. En el cas del teatre, destaquen les companyies Teatre de Butxaca, Cametes Teatre i Vermut Teatre. També en els tastos de productes del territori s’hi faran les actuacions del grup En Cantandes i Sons de sobretaula.

En la festa, el públic també hi tindrà un paper important, ja que serà l’encarregat de decidir quin és el millor espectacle del Cua d’Estiu i entre els participants a les valoracions, Ilertravel sortejarà un cap de setmana per a dues persones a un hotel amb encant.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.