Nacho Culleré restaura l’escultura ‘La migdiada’ que va regalar a Mollerussa el 1990

En els treballs de reparació de la peça, que és a la zona enjardinada de de la piscina coberta, hi ha col·laborat alumnes de l’INS Mollerussa

L’artista local Nacho Culleré ha dut a terme la restauració de l’escultura que ell mateix va regalar a la ciutat al 1990, la qual, amb el nom La migdiada, descansa a la zona enjardinada de davant de la piscina coberta.

La restauració s’ha dut a terme amb la col·laboració de l’alumnat de la formació impulsada per l’Institut Mollerussa corresponent al Certificat de Professionalitat d’Obres d’Artesania i Restauració en Pedra Natural promoguda pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i en la qual Nacho Culleré fa de formador.

L’artista també durà a terme durant el mes de maig la restauració d’una altra de les seves obres a la ciutat. Es tracta del Monument a la Sardana, que presideix des de fa 25 anys la rotonda de l’avinguda de la Pau que connecta amb el passeig de la Sardana. La restauració del monument en homenatge a la dansa catalana coincideix també amb la celebració del 75è aniversari de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, que es commemora enguany.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.