Neix ArtPla, l’associació d’artistes visuals del Pla d’Urgell

El col·lectiu, que vol visibilitzar l’art fet a la comarca, es presenta en societat el 25N amb una acció en contra de la violència de gènere

La plaça de l’Ajuntament es convertirà, el proper 25 de novembre a les 6 de la tarda, en l’escenari on es presentarà la instal·lació reivindicativa “Mans de silencis”, que forma part de la programació per el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, que té com a acte central la lectura del manifesta a partir de les 7 de la tarda. La instal·lació serveix com a presentació i primer acte oficial de l’associació d’artistes visuals del Pla d’Urgell ArtPla, l’associació d’artistes visuals per a reivindicar i visibilitzar l’art que es fa al territori. Ho ha explicat aquest matí la presidenta de l’associació, Ester Gasol, acompanyada de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la regidora de Joventut, Raquel Puezuo i dos membres de l’associació, el muralista i tatuador Sergi Gaya i la videògrafa Laura Hut.

La presidenta d’ArtPla ha indicat que el talent artístic de la comarca “fins ara estava individualitzat, però si anem tots a una, tindrem més visibilitat”. En aquest sentit, Marc Solsona ha afegit que “aquesta nova entitat se suma a les dues recentment creades com són Som Mollerussa i Pla Sonor, la qual cosa denota que el moviment associatiu i cultural de la ciutat agafa força i defineix interlocutors clars, i alhora fa que la seva creixent activitat reverteixi en la dinamització de la ciutat”.

Des de l’organització, indiquen que per ser-ne membre només cal tenir bagatge artístic i interès cultural. Actualment, la via de contacte amb l’associació és Instagram, concretament el perfil @artpla_artistesvisuals.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.