Neix l’associació “Amigues i amics de la banqueta de Mollerussa al Salt del Duran”

PRESENTACIÓ 07 JUNTA

La Sala d’Actes del Centre Cultural de Mollerussa va ser l’escenari, el passat divendres 8 de juny a 2/4 de 9 del vespre, de la presentació dels projectes, objectiu i propostes de la nova associació “Amigues i Amics de la Banqueta de Mollerussa al Salt de Duran”

Davant el centenar de persones que van assistir a la presentació, els membres que conformaran la primera junta de l’entitat, van explicar els inicis d’aquest grup d’amigues i amics, els quals coincidien caminant per aquest paratge natural, i van decidir iniciar accions davant la deixadesa de l’entorn i el constant desbrossament d’arbres. El grup va anar creixent alhora que també s’incrementaven les accions.

La bona acollida per part de moltes ciutadanes i ciutadans, no tan sols de Mollerussa, sinó també de poblacions veïnes, i amb l’impuls rebut en guanyar el premi l’Espenta en la seva tercera edició ha empès als promotors a constituir-se en associació per tal de poder treballar de forma associativa i alhora poder optar a ajuts, col·laboracions i subvencions per part d’entitats, empreses i particulars.

La junta que encaminarà els primers passos de l’entitat estarà formada per; Pau Del Valle com a president, Mercè Coll com a vicepresidenta, Francesc Pintó al capdavant de la secretaria, com a tresorera Marta Guzmán, David Garsaball com a vocal i responsable de comunicació i xarxes socials i Montse Lorite com a vocal.

L’associació, entitat sense ànim de lucre, es finançarà amb l’aportació de les sòcies i sòcies (quota mínima de 15€ anual) subvencions i aportacions en les activitats realitzades.

Un dels principals projectes que tenen planificat és el tancament perimetral amb tanques de fusta de tot el recinte del Salt del Duran, la instal·lació de papereres i bancs públics. Altres projectes en cartera són: condicionar el passeig per a vianants, instal·lació de bancs, papereres i tanques per evitar caigudes en alçada. En una primera fase aquest projecte està dissenyat pel tram del terme municipal de Mollerussa.

La junta va expressar el seu agraïment a l’Ajuntament de Mollerussa i a l’Ajuntament  de Golmés per la bona sintonia que han generat els projectes presentats i la disposició per part d’ambdós alcaldes per estudiar a fons les propostes. També agrair a la Comunitat General de Regants del Canal d’Urgell el fet de poder haver realitzat les primeres trobades entre l’entitat i l’associació i deixar la porta oberta a estudiar els projectes i les propostes que els hi presentin.

L’acte de presentació, conduït per Joaquim Fabrés, va comptar amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Mollerussa en Joan Ramon Domingo i en Xavier Roure.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.