Neix una associació empresarial al Pla d’Urgell

AGRUPEM vol fer xarxa entre el sector, actuar de lobby davant l’Administració i obrir les empreses a les escoles per crear nous talents professionals a la comarca

Les empreses del Pla d’Urgell ja compten amb una associació empresarial per fer xarxa, defensar conjuntament els seus interessos davant l’Administració o fomentar la creació de nous talents professionals. AGRUPEM és el nom d’aquest projecte que aplega per ara una quinzena d’empreses i té la intenció d’integrar en els propers mesos el 15% de les 2.000 que hi ha establertes a la comarca.

Pel que fa a l’àmbit extern, l’agrupació buscarà la col·laboració amb les escoles i el centres de formació professional per donar a conèixer el ventall empresarial que presenta el territori als estudiants amb inquietuds professionals. Es treballarà per oferir-los pràctiques, visites programades, entre altres, als mateixos centres de treball.

AGRUPEM neix arran dels programes de reactivació econòmica derivats de la pandèmia impulsats per part de l’Ajuntament de Mollerussa així com el Consell Comarcal del Pla d’Urgell. En aquest sentit, l’associació preveu disposar d’un espai de treball a l’edifici del Patronat de Fires de Mollerussa.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera, Nil Xifré Troya, Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.