Nord-americans, australians i japonesos s’interessen per participar al No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig

foto_3372130

  • El festival d’homenatge a Bruce Springsteen presentarà el vídeo de la segona edició dimecres que ve amb una festa
ACN Vilanova de Bellpuig.- L’organització del No Surrender Festival ha rebut peticions per participar de seguidors nord-americans, australians i japonesos. El festival d’homenatge a Bruce Springsteen, que se celebra a la localitat de Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell), ha tingut ressò fins i tot a Nova Jersey, on va néixer el ‘Boss’, i des d’on també s’han interessat per l’esdeveniment. El No Surrender Festival presentarà el vídeo de l’enregistrament de la cançó ‘Badlands’, protagonista de la segona edició del festival, amb una festa que se celebrarà el dimecres 5 de setembre al restaurant L’Estoneta Sala Boss del municipi. El vídeo de la cançó ‘No Surrender’, que es va interpretar i enregistrar l’any passat i que dóna nom al festival, ja compta amb 565.000 visualitzacions a Youtube. La segona edició del festival va aplegar el 29 i 30 de juny d’aquest any més de 5.000 persones, de les quals 1.083 eren músics vinguts d’arreu del món.
El caràcter internacional que està adquirint el No Surrender Festival es constata en els seguidors que està acumulant el festival a les xarxes socials on la majoria de nous adeptes són estrangers. En l’edició d’aquest any, la localitat de Pla d’Urgell va multiplicar per quatre la seva població habitual durant el cap de setmana que va tenir lloc. Un dels moments més intensos es va produir quan els 1.083 músics procedents de vuit països van enregistrar la cançó ‘Badlands’ del ‘Boss’, arribant a la capacitat màxima d’inscripcions previstes.

Músics de totes les edats van tocar el tema sota la batuta d’Antoni Tolmos. El promotor i impulsor del ‘No Surrender Festival’, Josep Maria Pons, va valorar molt positivament la resposta de la participació en la segona edició. ”Hem aconseguit crear un públic fidel i un rècord de músics inscrits de forma natural i espontània. Sabem que la gent ha gaudit i això és la nostra major satisfacció”. Pons va destacar la importància de situar una localitat lleidatana com Vilanova de Bellpuig, amb 1.200 habitants, al mapa del món gràcies a l’esdeveniment.

D’altra banda, el festival comptarà a partir d’ara amb el suport de la Diputació de Lleida, que entra a forma part dels col·laboradors del No Surrender Festival. La Diputació se suma a Maquinària Agrícola Vicens, Moritz, Schweppes, Diageo, Cal Valls, Cerveseria Matoll i Torrons i Mel Alemany.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.