Nou rècord de la Fira Autotrac amb prop de 2,2MEUR en vendes

La Fira Autotrac de Mollerussa ha batut un nou rècord amb la venda de 143 vehicles per un import total de 2.195.000 euros. Una xifra que supera el registre històric de 2.002.000 MEUR de volum de negoci generats l’any passat tot i que en la present edició, la 31a, s’ha venut una unitat menys. Un fet que s’explica observant el preu mitjà dels vehicles venuts enguany, que s’ha incrementat un 10% respecte a l’any passat i s’ha establert en els 15.300 euros.

Pel que fa a la procedència dels compradors la majoria són de la província de Lleida, on el 33% són de la comarca del Pla d’Urgell, i el 19% de Mollerussa. Val a dir però, que enguany s’ha incrementat el nombre de compradors provinents de les comarques de Tarragona, i de fora de Catalunya.

En aquest sentit, el cotxe més car que s’ha adquirit ha sigut un Land Rover per un preu de 35.950 euros i el més econòmic un Fiat Bravo per 700 euros.

Cal afegir que Marcel Farré de Tornabous ha sigut el premiat en el sorteig de 3.000 euros realitzat aquest dimarts davant notari entre els compradors d’un vehicle d’ocasió en el marc de la Fira, en concret per la compra d’un Renault Kangoo.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.