Nous cursos per aprendre a ballar sardanes

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza cursos adreçats tant a grups com a particulars

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa organitza una nova edició dels cursos per aprendre a ballar sardanes. Des de l’entitat recuperen aquesta activitat un cop eliminades la majoria de restriccions que va causar la pandèmia sanitària aquests últims anys.

La novetat és que l’Agrupació llança la proposta de cursos a la carta per facilitar la participació de tothom que estigui interessat. Un cop recollides les sol·licituds per participar es consensuarà amb tots els interessats la millor data i hora per realitzar el curs.

També l’agrupació s’obre a dur a terme cursos per a grups tancats com pot ser un col·lectiu, una entitat que el vulgui oferir als seus associats, o simplement un grup d’amigues i amics que vulguin aprendre la dansa catalana.

El curs es complementarà amb  l’aprenentatge d’altes danses com la sardana curta i alguns senzills balls populars. Els interessats poden contactar amb l’Agrupació a través dels correus electrònics de contacte o els números de missatgeria.

El primer curs de sardanes que ja té data és el que organitza conjuntament l’Agrupació  amb el Casal de la Gent Gran de Mollerussa i que s’inicia el pròxim dijous 6 d’octubre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.