Nova aposta teatral de la Colla dels 50 i més de Mollerussa

2018-08-08 PRESENTACIÓ

  • L’estrena es preveu a principis de febrer i serà el cinquè espectacle de la Colla

 

El dimecres 8 d’agost va tenir lloc, en la sala d’actes del Centre Cultural, la presentació, per part d’en Joaquim Fabrés, de la nova proposta d’espectacle teatral de la Colla dels 50 i més de Mollerussa.

Malgrat coincidir en període de vacances, van participar en la presentació al voltant de 75 persones, les quals van aprovar i decidir tirar endavant el nou projecte teatral.

Com en les anteriors edicions, l’espectacle es basa en un guió original d’en Joaquim Fabrés el qual també en serà el director. L’estrena està prevista pel primer cap de setmana del mes de febrer de 2019 i es preveu una participació de més de 100 persones entre actors, tècnics i col·laboradors. Seguint la línia de les anteriors posades en escena, l’obra combinarà teatre i música amb una escenografia que pica l’ullet a les grans òperes clàssiques. El fil argumental de l’obra es mantindrà en secret fins a l’estrena.

Antonio Aranda, president  de la Colla, va recordar que la recaptació final es destinarà, com és habitual, a finalitats solidàries. El total de les donacions en les quatre passades edicions, gràcies a la massiva resposta del públic assistent a l’espectacle, ha arribat a la  considerable xifra de 17.710 €, dels quals 11.019 € es van destinar a la Marató de TV3, i la resta, 6.691 €, a les  entitats de la ciutat; Can Jaques, Associació per la Salut Mental, Creu Roja, compra d’equipament pel Teatre l’Amistat, Àngel Olarán i  a l’Associació de Familiars i Malalts Alzheimer Mollerussa i Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.