Nova edició de l’Espenta per finançar projectes a Mollerussa

Un instant de la jornada 'Jo em planto', duta a terme per Canal Viu.

Un instant de la jornada ‘Jo em planto’, duta a terme per Canal Viu.

 

El Casal Popular l’Arreu, el Jovent de Mollerussa, l’Orfeó Renaixença, La Colla dels 50 i +, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l’Associació de Dones Albada obren la segona edició de l'”Espenta. Concurs de Projectes per la calçotada popular”. La voluntat d’aquesta iniciativa és recaptar fons econòmics a través de la calçotada popular de Mollerussa per destinar-los a entitats, associacions o grups de persones de Mollerussa per estimular la creació de nous projectes i iniciatives, i al mateix temps, generar sinèrgies entre el teixit associatiu i la ciutadania de la capital del Pla.

En aquesta segona edició, s’ha intentat simplificar les bases del concurs i reduir la documentació a presentar per tal de facilitar la participació del màxim nombre de candidatures. Així, fins al 31 de gener de 2018, totes les associacions, entitats, col•lectius o grups de persones amb seu social a Mollerussa i que hi realitzin les seves activitats, podran presentar les seves candidatures a través del formulari web que trobaran a www.larreu.org/espenta.

Al igual que l’any passat, es valoraran els projectes a partir del seu interès, els valors, el foment de la cohesió social, l’impuls al sentiment d’arrelament mollerussenc, la innovació, la singularitat i la perdurabilitat. A més a més, de promoure projectes conjunts i compartits entre diverses associacions. La valoració dels projectes anirà a càrrec d’un jurat format per cinc persones professionals vinculades a diferents àmbits del món associatiu i de la ciutadania de Mollerussa, que escolliran les tres millors candidatures que seran sotmeses a votació popular el dia de la Calçotada Popular a Mollerussa.

En la primera edició de l’Espenta, l’entitat guanyadora va ser la plataforma Canal Viu amb el projecte Jo em planto! per l’organització del Dia de les banquetes dels Canals d’Urgell que va permetre la plantació de 18 arbres autòctons al Salt del Duran i l’alliberament d’un esplugabous.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.