Nova edició del concurs fotogràfic “Calendari Estany d’Ivars i Vila-sana”

estany ivars

El concurs fotogràfic, “Calendari Estany d’Ivars i Vila-sana”, promogut pel Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana,  es torna a posar en marxa aquest mes de novembre.

La proposta fotogràfica ja consolidada entre els seguidors d’aquesta xarxa social, consisteix en la publicació de fotografies preses a l’Estany per tal de mostrar l’espai o el seu contingut, ja sigui en forma de paisatge o d’elements de flora i fauna i donar a conèixer els valors naturals de l’entorn.

Les persones que hi vulguin participar hauran de publicar la fotografia a la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #calendariestany19 i #EstanyIvarsVilasana. Hi ha 12 categories, una per a cada mes de l’any. Les fotografies han d’haver estat preses en el mes corresponent a la categoria a què es presenten i s’ha d’haver realitzat durant el 2018. Els participants hauran de posar un títol a la fotografia, preferiblement identificativa del lloc, paisatge i/o l’acció fotografiada i el mes de l’any en què es correspon. Un jurat triarà les 12 imatges que consideri millors en termes de qualitat artística, originalitat, valor de l’entorn natural i la seva essència, i que ajudi a difondre el valor de la natura, o bé que posi de relleu la importància de protegir els espais naturals.

Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. Els participants han de ser majors d’edat o, si són menors de 18 anys, comptar amb el consentiment dels pares o tutors.  El concurs s’inicia a partir del moment de la publicació de les bases a la pàgina web de l’entitat i xarxes socials i finalitzarà el dia 12 de novembre de 2018. No s’admetran a concurs fotografies publicades més enllà del 12 de novembre.

El jurat es reunirà en els dies posteriors a l’acabament del termini i triarà les 12 fotografies guanyadores i que il·lustraran el nou calendari 2019. D’aquestes 12 imatges, les 5 més votades amb un “m’agrada” rebran un premi. S’establirà un període de votació de les fotografies participants, que anirà del 13 al 19 de novembre, ambdós inclosos. El dimarts 20 de novembre es farà públic el resultat final de les votació a través dels canals de comunicació del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana (xarxes socials i web).


Informa: Redacció Foto: Web Estany Ivars

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.