Nova web del Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà

El portal recull tota la informació i notícies de l’entitat i substitueix l’antic blog després d’un procés de renovació digital

El Centre de Recerques del Pla d’Urgell Mascançà ha posat en funcionament la seva nova pàgina web www.mascansa.cat després de dur a terme un procés intern de renovació digital. L’entitat, que enguany celebra el seu tretzè aniversari, disposava fins al moment d’un blog on periòdicament es publicaven notícies dels associats, però sense aglutinar tota la informació corresponent a les activitats i publicacions de Mascançà de forma ordenada. D’aquesta manera i després de valorar internament les diferents possibilitats, el centre optà per crear un nou espai que modernitzés la seva imatge i recopilés tots els continguts de l’entitat.

El portal es divideix en quatre grans espais que aglutinen tota la informació sobre Mascançà. El primer d’ells és Qui som, on es pot conèixer la història i objectius de Mascançà, així com l’equip d’investigadors associats. Què fem recull activitats com les jornades d’estudis, premis, exposicions i també les publicacions de la revista Mascançà o la col·lecció La Boira, mentre que l’apartat de Notícies recull tot el contingut generat en els primers deu anys del blog i ara anirà sumant les principals novetats tant del centre com dels socis i sòcies. Finalment, la web també disposa de Fes-te soci, des d’on qui vulgui sumar-se al projecte –ja siguin particulars, associacions o administracions– podrà fer-ho amb un formulari d’inscripció.

El procés de renovació digital de Mascançà va arrencar el 2020 amb les Converses Mascançà, una col·lecció d’entrevistes amb diferents investigadors de l’entitat dutes a terme a través de l’eina d’Instagram Live. La situació sanitària també va obligar el centre a adaptar les seves XI Jornades d’Estudis, les quals es van celebrar via streaming a YouTube, amb la col·laboració de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola. Així doncs, Mascançà segueix apostant per la presència digital tant de l’entitat com de les seves activitats, amb la voluntat de poder arribar a nous públics que puguin sumar-se al projecte.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.