Novena victòria pel Mollerussa, que continua segon

Supera el Martinenc a casa (3-1) i es manté a dos punts del líder, el Borges Blanques

El CFJ Mollerussa va sumar ahir la novena victòria de la temporada en imposar-se per 3 a 1 al FC Martinenc. Sense cap dominador clar en l’inici de partit, els mollerussencs van aconseguir avançar-se en l’electrònic gràcies a una diana de Joan Llull al minut 13 de joc. El mateix Llull va disposar d’una ocasió molt clara a la mitja hora de partit per ampliar l’avantatge local, però el seu remat de cap va marxar per sobre del travesser.

Després del descans, Ricardo Tonoco signava l’empat pel conjunt barceloní en una acció on els del Pla d’Urgell van reclamar falta prèvia. No obstant això, els mollerussencs van reaccionar de manera fulgurant i tan sols seixanta segons després, Albert Delgado va aprofitar un rebuig de la defensa visitant per tornar a avançar els de Josep Maria Turull, que van sentenciar el matx ja al minut 75 amb un gol d’Eduard Barón.

Amb aquesta victòria, el CFJ Mollerussa es manté en la segona posició de la classificació a dos punts del líder, el Borges, i dos punts per sobre del seu perseguidor immediat, el Can Vidalet.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera