Nufri preveu una collita de prop de 75 milions de quilos de poma aquesta campanya, entre les finques que té a Lleida i Sòria

Imatges de pomes de la marca Livinda que Nufri ha començat a collir a les seva finca de la Rasa, a Sòria. Imatge del 23 d'agost del 2018. (Horitzontal)

Imatges de pomes de la marca Livinda que Nufri ha començat a collir a les seva finca de la Rasa, a Sòria. Imatge del 23 d’agost del 2018.

  • Aquest volum representa aproximadament el 17% del total de la producció estatal d’aquesta fruita
ACN Mollerussa .- El Grup Nufri preveu assolir aquesta campanya una producció de prop de 75 milions de quilos de poma, entre les finques que la firma té a la demarcació de Lleida i a Sòria. Aquest volum representa aproximadament un 17% del total de producció estatal de poma. El grup hortofructícola lleidatà distribuirà sota la marca Livinda un 10% de la seva producció de poma, aquella que compleix els estàndards més alts de qualitat (dolçor, cruixit, color i sabor). Nufri ha començat aquests dies la recol·lecció de pomes a la finca de la Rasa (Soria), on la companyia espera recollir aquesta campanya uns 25 milions de quilos de les varietats Golden, Gala, Fuji, Envy i Evelina.

Durant el darrer hivern, Nufri ha plantat les últimes 60 hectàrees en aquesta finca soriana, que d’aquesta manera arriba a les 800 hectàrees plantades, les quals produiran entorn d’uns 40 milions de quilos de pomes quan estiguin en plena producció en els pròxims anys. La firma lleidatana també ha portat a terme l’ampliació de les càmeres de fred per poder absorbir i conservar tota la producció i dotar la finca de plena autonomia durant tota la campanya de comercialització.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.