Obert el termini per presentar propostes per al concurs l’Espenta

Espenta20. Bases generals (1)

Aquesta setmana s’ha obert el termini de temps per a la presentació de projectes i iniciatives per a l’Espenta. Concurs de Projectes per a la Calçotada Popular de Mollerussa. Aquesta iniciativa que va néixer fa 5 anys, té la voluntat de recaptar recursos econòmics per destinar-los a associacions o grups de persones per la creació de projectes o iniciatives que generin noves propostes socials, culturals, esportives, assistencials, de salut o medi ambientals per la ciutadania de Mollerussa.

Enguany, les entitats organitzadores han acordat que totes les propostes que es presentin a l’Espenta. Concurs de Projectes per a la Calçotada Popular de Mollerussa no hagin de passar per la fase de preselecció del jurat, si no que totes puguin ser presentades el dia de la Calçotada i que siguin els assistents de la calçotada que decideixin el projecte per rebre el benefici de la calçotada. A més a més, s’ha continuat amb procés de simplificació de les bases i dels requisits per facilitar la participació de totes les idees de projectes. L’últim dia per a la presentació de les idees de projectes serà el dimecres 28 de gener de 2020.

Tota la informació de l’Espenta. Concurs de projectes per a la Calçotada Popular de Mollerussa es pot consultar a www.casalarreu.cat/espenta.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.