Obert fins el 25 de maig el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música de Mollerussa

El centre ofereix formació musical i aprenentatge de 18 instruments i els tràmits per formalitzar la matrícula s’han de fer telemàticament

L’Ajuntament de Mollerussa ha iniciat ja el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música que s’allargarà fins al pròxim dia 25 de maig. Les sol·licituds s’hauran de fer per via telemàtica a través del següent enllaç https://emmm.mollerussa.cat/matricula-i-preinscripcio-curs-2021-2022/ La matrícula s’haurà de confirmar el 16 de juny amb la presentació dels documents i es formalitzarà el 6 de juliol amb el corresponent pagament per domiciliació bancària.

Cal recordar que l’escola ofereix formació en un total de 18 instruments musicals i, a banda d’oferir formació musical en tots els nivells des de l’inicial al professional, també compta amb una aula per a alumnes amb necessitats educatives especials i una altra de música tradicional amb instruments com la tenora o el tible. Així mateix, també potencia la pràctica de conjunt amb la participació en un conjunt instrumental  i una orquestra de Corda i Vent i un conjunt instrumental de percussió així com diferents grups corals.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.