Obertes les inscripcions per als Tallers d’Estiu de Mollerussa amb preus promocionals fins als 2 de juny en registres per la web

casal d'estiu 18

  • Es seguirà oferint el servei de menjador amb un mínim d’inscrits que es va obrir l’any passat i també les activitats en anglès i les aquàtiques

 

L’Ajuntament de Mollerussa obre a partir de demà el període d’inscripció per als tallers d’estiu, que tenen com a seu l’escola Ignasi Peraire i que tornaran a oferir per segon any el servei de menjador amb un mínim d’inscrits així com també les activitats en anglès i les que es fan a la piscina coberta per treballar capacitats aquàtiques. Fins al 2 de juny la inscripció només es podrà fer en línia a través de la web municipal www.mollerussa.cat i estarà bonificada amb un descompte de 3 euros per setmana i infant amb l’objectiu d’afavorir la planificació.

La coordinació dels tallers, que es faran des del 25 de juny i fins al 30 d’agost i estan adreçats a nens i nens de 4 a 11 anys, tornarà a anar a càrrec de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. Pel que fa a l’eix temàtic, serà el món dels Qualis, uns personatges fantàstics als quals caldrà ajudar a superar les seves pors a través de les  activitats programades que treballen diferents valors tot i fent un especial distinció en funció dels dos grups d’edat establers, els dels petits de 4 a 7 anys i el dels més grans, de 8 a 11 anys.

El preu dels tallers per setmana es manté respecte als anys anteriors, amb diferents bonificacions. Així, les famílies nombroses i monoparentals podran obtenir un descompte de 5 euros, el mateix descompte que s’aplicarà per la inscripció d’un segon germà en la mateixa setmana. A partir del 2 de juny, les inscripcions, a banda de la via internet, també es poden formalitzar a l’Ajuntament i a la piscina coberta.  L’horari és de les 9 del matí fins a dos quarts de dues del migdia, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de dos quarts de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació.  Pel que fa al servei de menjador, que tindrà un preu de 30 euros per setmana i infant, donarà servei des que s’acabi l’activitat fins a dos quarts de 4 de la tarda, amb l’objectiu d’afavorir la conciliació laboral i familiar.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.