Obertura de col•legis sense incidències a Mollerussa

Les 11 meses electorals, concentrades al pavelló firal, s’han pogut constituir sense problemes

8648 electors de Mollerussa han estat citats aquest diumenge a les urnes per les eleccions al parlament d’aquest 14 de febrer. En uns comicis marcats per les la situació sanitària a Mollerussa les 11 meses electorals s’han concentrat al pavellófiral, d’aquesta manera els votants han vist habilitades les meses electorals dels 3 col·legis electorals habituals en diferents punts del recinte on també hi estaven habilitats punts d’entrada i sortida en base del col·legi electoral original de l’elector per assegura la circulació dels ciutadans amb les distàncies socials necessàries.

Un del moments amb més seguiment del matí electoral, arreu de Catalunya,  ha estat la constitució de les meses. A Mollerussa s’han pogut establir amb normalitat i amb certa resignació per part dels membres i suplents escollits en sorteig.

A partir de les 9 del matí els electors han anat acudint a les urnes en una jornada que en gran mesura  haguessin preferit ajornar.

A la la circumscripció de Lleida el Pirineu i l’Aran són prop de 298.000 veïnes i veïns cridats a les urnes per escollir 15 diputats.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.