Obre la 22a fira Expoclàssic de Mollerussa

Les autoritats, durant el seu recorregut per Expoclàssic. FOTO: Fira de Mollerussa.

 

“Lleida és la gran desconeguda a nivell de Catalunya i les fires li donen visibilitat”. Aquest ha estat un dels punts destacats pel representant Territorial de l’Esport de la Generalitat, Joan Segura, en el seu parlament durant l’acte inaugural de la 22a fira Expoclàssic de Mollerussa que ha tingut lloc aquest matí. Segura ha estat acompanyat per l’alcalde de la ciutat i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, així com del vicepresident i del director de l’ens firal, Xavier Roure i Poldo Segarra, respectivament.

El representant d’Esport del Govern s’ha referit també a l’impacte de les fires tant en expositors i visitants com a nivell de ciutat.

Per la seva part, l’alcalde Marc Solsona ha parlat de la capacitat d’adaptació i flexibilitat a l’hora d’introduir canvis com la modificació de data del Saló, que enguany ha passat a celebrar-se al mes de maig en lloc de en el primer cap de setmana de setembre com en les darreres edicions. En aquesta línia, Solsona ha afegit que “s’ha buscat un espai on no hi hagués competències” –en al·lusió a d’altres certàmens del sector o dates assenyalades com a les vacances d’estiu o la Diada– i s’ha mostrat confiat en poder consolidar l’Expoclàssic en la nova data, al mes de maig.

D’altra banda, el màxim representant de Fira de Mollerussa ha volgut recordar els orígens del certamen de la mà de l’Associació Motos Clàssiques Ponent.

La fira Expoclàssic 2017 ha obert aquest matí les portes de la seva 22a edició, la qual estarà oberta avui en horari de matí i tarda i demà diumenge només fins a les 2 del migdia.

El certamen, dedicat als vehicles històrics i clàssics, compta enguany amb 47 expositors, dels quals 41 són del Mercat de l’Automòbil, Motos, Accessoris i Col·leccionisme, i 6 de clubs. A més, el Recinte disposa de la Secció de Venda de Cotxes i Motos de més de 25 anys, amb set expositors més.

El contingut del Saló es complementa amb monogràfics que en aquesta edició estan dedicats a la firma Seat, amb dues mostres de Seat 600 i de models dels anys 70, i a la firma italiana de motos Ducati.

Demà diumenge, i coincidint amb la fira, es realitzarà la 24a Trobada de Motos Clàssiques organitzada amb la col·laboració de l’Associació Motos Clàssiques Ponent. La concentració serà a partir de les 8:30 del matí amb la recollida de pitrals, es continuarà amb un esmorzar popular i posterior sortida a les 10, amb un recorregut d’uns 75 quilòmetres per poblacions veïnes i amb parada a Cal Sinén de l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.