Ocupació del 90 per cent a les cases rurals del Pla d’Urgell durant l’agost

Les cases rurals del Pla d’Urgell registren de mitjana un 90 per cent d’ocupació durant aquest mes d’agost. És una xifra similar a la de l’any passat, tot i que pel que fa a la procedència de visitants, s’ha notat un increment dels provinents de França. Des de l’associació que agrupa 8 d’aquest tipus d’establiments a la comarca es mostren satisfets davant d’aquest fet, sobretot tenint en compte que els seus clients són grups a partir de 9 persones, al no poder llogar les seves cases per habitacions.

L’optimisme pel que fa a les pernoctacions arriba després d’un juliol en el què han vist com les reserves s’han fet per a estades més curtes, sobretot de caps de setmana o de diversos dies, però menys d’una setmana sencera com tenen ara a l’agost. El 90 per cent de les persones que opten per aquest tipus d’allotjament són de l’àrea metropolitana de Barcelona. També n’hi ha de Saragossa i comencen a interessar-se persones de la zona de Tarragona.

Les cases rurals, dins l’associació de turisme de la comarca Busca l’Interior, preveuen dur a terme una nova campanya de promoció durant la propera tardor, com van fer l’octubre passat coincidint amb la recol·lecció del panís.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.