Ofereixen companyia a la gent gran de Mollerussa per als àpats diaris i de Nadal

L’Ajuntament, entitats i fundacions de Mollerussa fa temps que treballen en projectes per prevenir i evitar la soledat en la població d’edat avançada. Enguany, el consistori ha ofert a les persones majors de 65 anys, que té constatades que viuen soles, la possibilitat d’ajuntar-se per dinar en companyia els dies de Nadal i de Cap d’Any.

L’actuació s’emmarca en el programa No et quedis a casa, que impulsa la regidoria d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Mollerussa. A través d’aquest projecte s’ha detectat que a Mollerussa hi ha 134 persones que viuen soles i en les que es vol fer un treball de prevenció pel que fa a situacions de vulnerabilitat.

Així mateix, el programa “Dina en companyia” de la Fundació Catalunya La Pedrera, ja fa cinc anys que aplega per dinar una quarantena de persones de la tercera edat a l’Espai Social de Mollerussa. Les trobades tenen lloc diàriament de dilluns a divendres amb un menú adaptat a les necessitats de cada usuari i pensat per prevenir el deteriorament cognitiu i l’envelliment.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.