Oficialitzen el conveni de col·laboració entre La Salle i Mollerussa Comercial

Ofereix a l’alumnat la possibilitat de completar el seus coneixements acadèmics i professionals desenvolupant experiències pràctiques en empreses

El centre educatiu La Salle Mollerussa i Mollerussa Comercial (Associació de Comerciants de la ciutat de Mollerussa) han signat un conveni de col·laboració que vincula a les dues entitats amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i la innovació professional. La signatura ha anat a càrrec del director del centre La Salle Mollerussa Sr. Llorenç Toldrà i el president de Mollerussa Comercial Sr. Àlex Català.

Aquest conveni de finalitat educativa ofereix a l’alumnat la possibilitat de completar el seus coneixements acadèmics i professionals, desenvolupant experiències pràctiques en l’empresa i participant en projectes i esdeveniments reals adaptats a les necessitats empresarials del moment.

En aquest sentit, les entitats han acordat la possibilitat de cursar la Formació en Centres de Treball i la formació DUAL en entitats associades a Mollerussa Comercial. Des de fa més de sis anys, l’escola de La Salle Mollerussa forma part de la Xarxa d’Impuls FP del Departament d’Ensenyament. Per aquest motiu, els alumnes del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma realitzaran la creació de pàgines web per a comerços de Mollerussa Comercial.

Al mateix temps, els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat desenvoluparan estratègies de comunicació i de màrqueting digital per establiments associats a Mollerussa Comercial.

A més, l’Associació de Mollerussa Comercial esponsoritzarà el taller de simulació empresarial del Departament d’Administració i Comerç de La Salle Mollerussa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.