Onze productors i múltiples activitats a la VIII Mostra de Formatges Artesans de Ponent

S’espera que un miler de persones participin en la jornada de diumenge al Poliesportiu del Palau d’Anglesola

S’espera que un miler de persones s’endinsin aquest diumenge en la VIII Mostra de Formatges Artesans de Ponent que acollirà El Palau d’Anglesola. Fins a onze formatgeries, quatre de la demarcació de Lleida i set de convidades d’arreu de Catalunya, formaran part d’aquest petit món turòfil que enguany torna a ampliar el nombre d’activitats per a tots els públics.

Els formatges de l’Aubagueta, Veciana, Làctics Ubach, Roura Soler, Monber, de Clua, Gavarresa, Sant Gil d’Albió, Cal Pujolet, Bauma, i Camps seran els que podran adquirir els visitants, així com també les melmelades de Cal Senzill o la cervesa artesana de La Vella Caravana.

La Mostra nomenarà també el formatger d’honor d’enguany i presentarà un espai adreçat a ceràmiques, tatuatges, ganivets artesans i art. A més a més, l’organització aprofitarà l’ocasió per signar un conveni de patrocini amb Plusfresc fins a l’any 2027.

L’activitat s’iniciarà a les 9 h del matí amb una cercavila per part dels Amics dels Tractors Antics de Ponent. Durant el dia hi haurà també la plantada dels gegants del Palau d’Anglesola.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.