Optimisme i bones expectatives en la inauguració de l’Expoclàssic de Mollerussa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Un instant de la inauguració d’Expoclàssic.

 

Amb optimisme i xifres que es recuperen ha obert aquest matí la 21a edició de la fira Expoclàssic de Mollerussa dedicada al món dels vehicles històrics i clàssics. Així, i malgrat la complexitat d’esdevenir un certamen amb un gran component d’hobby per la dificultat de mantenir en situacions de crisi el volum d’expositors i de negoci, les dades de les darreres edicions posen de manifest “que les coses van millorant poc a poc i que anem repuntant”, ha assegurat el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona.

El saló ha obert aquest dissabte i fins demà diumenge a migdia les portes d’una nova convocatòria, la qual compta amb 51 expositors dins el Mercat de l’Accessori i 10 més a la Secció de Venda de Cotxes i Motos amb més de 25 anys, on es troben a la venda una quarantena de motos i una desena d’automòbils.

El secretari general de l’Esport del Govern, Gerard M. Figueras, ha estat l’encarregat d’inaugurar oficialment aquesta 21a edició. Figueras s’ha referit a Fira de Mollerussa com a institució de referència dins el món firal i ha destacat la qualitat i bones expectatives amb les quals l’Expoclàssic engegava aquest matí, després de parlar amb els expositors en el recorregut d’autoritats pel Recinte Firal.

Figueras ha estat acompanyat per l’alcalde, el vicepresident de l’ens firal, Xavier Roure, i el director, Poldo Segarra, entre altres autoritats.

Pel que fa al director, Poldo Segarra, ha ressaltat també l’augment d’expositors així com la procedència d’aquests, amb més d’un 50% de la demarcació de Barcelona i gairebé un 25% de fora de Catalunya.

D’altra banda, els visitants de l’Expoclàssic podran gaudir també de fins a tres monogràfics de vehicles, un amb cotxes de la marca Jaguar, un segon amb motos italianes dels anys 70 i un tercer, novetat d’aquesta convocatòria, amb camions vintage i de postguerra.

El contingut del certamen inclou demà diumenge la celebració de la 23a Trobada de Motos Clàssiques “Ciutat de Mollerussa”, organitzada amb la col·laboració de l’associació Motos Clàssiques Ponent. La trobada serà a partir de les 8 del matí amb la recollida de pitrals, posterior esmorzar a les 9 i sortida a les 10 amb parada a Torregrossa. Les previsions són d’entre setanta i vuitanta participants.

El saló Expoclàssic obre la temporada firal de Mollerussa per a aquesta tardor.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.