Oscar Balsells, dels Xafatolls, campió d’Espanya M55 de curses de muntanya-trail running

Oscar Balsells
L’atleta federat de l’Associació Atlètica Xafatolls, Oscar Balsells, ha aconseguit la primera posició al Campionat d’Espanya de curses de muntanya-trail running que s’ha disputat aquest cap de setmana a Todolella (València). Balsells s’ha proclamat campió de la categoria M55 després de recorrer una distància de 13,8km per muntanya amb un temps de 01:14:10.
757CDC40-4245-44BE-A427-E57134D61571
ITU WORLD CHAMPIONSHIP
D’altra banda, la triatleta de l’entitat mollerussenca Sandra Borda, va obtenir la 15a posició (30-34GGEE) al Campionat Mundial d’Aquatló. L’atleta de Bellcaire d’Urgell però membre dels Xafatolls va debutar en un Mundial aquest divendres després d’aconseguir el bitllet la passada temporada gràcies a la 5a plaça assolida al Campionat d’Espanya i a la 16a a l’Europeu del passat mes d’octubre.

Informa: Redacció