‘País KM0’, el magazín més festiu de les televisions locals, torna aquest dissabte

Les presentadores del programa 'País KM0' de la Xarxa amb l'equip de reporters. FOTO: La Xarxa.

Les presentadores del programa ‘País KM0’ amb l’equip de reporters. FOTO: La Xarxa.

 

El magazín ‘País KM0’ arrenca aquest dissabte la seva quarta temporada, en la qual el programa augmenta els dies d’emissió i es farà en directe dilluns a diumenge. Un total de 7.700 quilòmetres i 60 municipis esperen l’equip de reporters que, encapçalats per Rosó Feliu (TV Girona) i Laura Alcalde (EMUN FM), i dirigits per Roser Marquès (TAC12), ens donaran a conèixer les seves tradicions, les seves festes, la seva gent i totes les curiositats que envolten el dia a dia de cada petit-gran racó del país.

‘País KM0’, tot i ser fidel a un format itinerant, ha volgut renovar-se amb una nova imatge, amb seccions com ‘Cases particulars’ (on es posen al descobert aquelles cases que per algun motiu destaquen de les altres), ‘La ruta’ (visitant tots aquells indrets que no es poden deixar de veure al visitar aquell poble o ciutat), ‘L’influencer’ (conèixer a la persona que és capaç de mobilitzar tot un poble, a la que se li plantejarà un repte que ha d’aconseguir en les dues hores que dura el programa) i ‘Entre fogons’ (cuina amb els productes autòctons posant en relleu el seu arrelament a aquell lloc).

Per recórrer tots aquests pobles ‘País KM0’ compta amb 12 intrèpids reporters: Regina Aleñà (M1TV ), Núria Rius i Isaac Posadas (Canal Taronja Central), Albert Lijarcio (Mollerussa TV), Uri Mora (Ràdio Arenys), Oriol Carreras (Canal Terrassa), David Mir (Banyoles TV), Carles Ferrando (Canal Terres de l’Ebre), Eric Calderer (Televisió del Berguedà), Gerard Rius (TV Costa Brava), Joan Cama (Lleida TV) i Marc Andreu (Canal Reus TV).

L’activitat de ‘País KM0’ es podrà seguir a través de la seva web www.laxarxa.com/paiskm0. També a les xarxes socials, des dels comptes de Twitter i Instagram @Paiskm0, i amb l’etiqueta #Paískm0.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.